Tolkdiensten

Home 
Profiel 
Tolkdiensten 
Vertalingen 
CoŲrdinatie 
Prijzen 
Contact 

 

 

Stichting Instituut Gerechtstolken en Juridische Vertalers

Nederlands Genootschap Tolken & Vertalers

Kwaliteitsregister Tolken & Vertalers

BeŽdigde Tolkdiensten Turks

Yeminli TercŁman.EU staat u bij met een professionele (gerechts)tolk in de Turkse taal vanuit of naar het Nederlands, Duits of Engels.

Al onze tolken zijn gediplomeerd en tevens beŽdigd als vertaler in de betreffende taal door de Arrondissementsrechtbank. De vormen van tolkdiensten die wij verrichten zijn als volgt te onderscheiden:

  • Gesprekstolken: tijdens een gesprek wordt alles zin voor zin vertaald vanuit de vreemde taal naar het Nederlands en andersom.
  • Consecutieftolken: tijdens een voordracht of vergadering worden er aantekeningen gemaakt, die na afloop inhoudsgetrouw worden weergegeven.
  • Simultaantolken: terwijl de spreker aan het woord is wordt het gesprek gelijktijdig vertaald, bijvoorbeeld tijdens zittingen op de rechtbank.

U kunt bij ons terecht voor een tolk voor bijvoorbeeld uw bezoek aan de rechtbank, notaris, advocaat, hypotheekadviseur, huisarts, specialist of het ziekenhuis. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor al uw andere bezoeken bij verschillende instanties en instellingen.

Speciaal voor uw zakenbezoek in het buitenland of voor opvang en begeleiding van zakenrelaties en handelsdelegaties in Nederland i.v.m. beurzen, congressen of evenementen e.d. kunt u ook een beroep doen op ťťn van onze ervaren tolken.

Heeft u een professionele tolk nodig of heeft u een ander verzoek, aarzel niet en neem contact op met ons, om geheel vrijblijvend geÔnformeerd te worden.


Copyright (c) 2006 Yeminli TercŁman.EU. All rights reserved.