Profiel

Home 
Profiel 
Tolkdiensten 
Vertalingen 
CoŲrdinatie 
Prijzen 
Contact 

 

Stichting Instituut Gerechtstolken en Juridische Vertalers

Nederlands Genootschap Tolken & Vertalers

Kwaliteitsregister Tolken & Vertalers

Een allround vertaalbureau met duidelijke taal!

We leven in een multicultureel kader waarbij communicatie een essentiŽle rol speelt. De kracht van Yeminli TercŁman.EU ligt in het overbruggen van deze taal- en cultuurbarriŤres door de content in de juiste context te plaatsen.

Yeminli TercŁman.EU biedt beŽdigde vertalingen en tolkdiensten aan in en uit de Turkse taal vanuit en naar het Nederlands, Duits en Engels.

Naast beŽdigde vertaal- en tolkdiensten verrichten wij ook adviserende, begeleidende en coŲrdinerende diensten voor particulieren, bedrijven, instellingen en organisaties.

Ons professioneel team van beŽdigde vertalers en gediplomeerde gerechtstolken staan geregistreerd bij het Stichting Instituut Gerechtstolken en Juridische Vertalers (SIGV) en/of bij Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV).

Tevens staan al onze tolken en vertalers ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tolken en Vertalers (KTV), waardoor ze voldoen aan de eisen die door het Ministerie van Justitie worden gesteld.

Wij proberen op een zo transparant mogelijke manier zaken te doen, waardoor iedereen van te voren weet waar hij aan toe is. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat mensen elkaar goed begrijpen. Om dit te kunnen doen denken wij met u mee en denken we het liefst vooruit.

Wij doen dit door duidelijke taal te spreken!


Copyright (c) 2006 Yeminli TercŁman.EU. All rights reserved.